Shoprenter VS UNAS - melyiket válasszam?

Figyelem! Ez a cikkem még kidolgozás alatt van, így nem teljes! Sőt! Kérlek ennek megfelelően olvasd! Mentsd el, nézz vissza később!

 

Biztosan láttál már olyan facebook bejegyzést, ahol az volt a téma, azt kérdezte valaki, hogy vajon melyik jobb áruház az Unas vagy a Shoprenter. Rendszeresen előkelül az ez a kérdés, rengetegen válaszolnak rá és általában mindenki egyik vagy másik áruházat priorizálja.

Ebben a bejegyzésben megpróbálom neked bemutatni, hogy saját tapasztalatom alapján melyik bérelhető áruházat és miért tartom jónak. Ha esetleg azt várod ettől az írástól, hogy egyik vagy másik mellett rakjam le a voksomat akkor sajnos rossz helyen jársz, de ha egy egyszerű „válaszd ezt” helyett érteni is szeretnéd a miérteket, akkor maradj. Elolvasás után nem fogod tudni egyértelműen megmondani, hogy melyik áruházra van neked szükséged, de mégis segítek útba igazítani és a tapasztaltam alapján megmondom, hogy eddigi ügyfeleim alapján szerintem melyik lehet jobb vagy kevésbé jó választás a számodra.

És ha bárkinek hinnél, aki azt mondja, hogy csak ezt válaszd, csak ez a jó, akkor gondolj arra, hogy az Iphone meg az Android is telefon, mindkettőt használják az emberek és mindkettőnek megvan a maga rajongói köre. Folytatható a sor az elektromos-benzines autó témáról is, na látod, neked is van véleményed és egyiket jobbnak tartod, pedig mindegyik elvégzi a feladatát, csak kicsit máshogy.  Facebookon vannak már-már szekta szerűen csak egyik vagy másik oldal előnyeit mantrázók, döntsd el, hogy mennyire hallgatsz rájuk. Vajon a telefonod is lecserélnéd csak azért, mert sok ismeretlen ember egy csoportban azt tanácsolta?

Egy ilyen nehéz kérdésben nem lehet egyértelműen a részletek ismerete nélkül azt mondani, hogy egyik vagy másik jobb, mind a kettő webáruház rendszernek van pozitív és van negatív oldala. Tarts velem és bemutatom neked saját tapasztalatom alapján, hogy szerintem melyik miben jobb, melyik miben erős.

 

Figyelem! Ez a cikkem még kidolgozás alatt van, így nem teljes! Sőt! Kérlek ennek megfelelően olvasd! Mentsd el, nézz vissza később!

Erről lesz szó a későbbiekben, ezeket a témaköröket tervezem:

  • Ki vagy Te? Induló/kezdő vagy bejáratott webáruházad van?
  • Elégedetlen Unas, vagy elégedetlen Shoprenter előfizető vagy?
  • Számít-e az ár?
  • Melyik a jobb rendeszer az internet egészét nézve?

 

Az oldal még erősen tezt verzió, éppen kialakítás alatt... ha van bármi észrevételed, azt kérlek oszd meg velem a hello@webeslaci.hu email címen. 
Köszi! :-D