A linkek az a keresőmotorok rangsorolása szempontjából kritikus szerepet játszanak. A linkek minősége és mennyisége jelentősen befolyásolja, hogy egy weboldal milyen pozíciót ér el a Google találati listáján. A linkeknek kulcsszerepük van az SEO-ban, mivel a keresőmotorok, például a Google, figyelembe veszik őket a weboldal rangsorolása során. A minőségi linkek azért fontosak, mert jelezhetik a keresőmotoroknak, hogy a tartalom megbízható és értékes forrásokból származik. Ez a bizalmi tényező a rangsorolási algoritmusok egyik fő összetevője.

Az oldalra mutató linkek számának és minőségének a növelése dinamikus és folyamatos munka. Az algoritmusok és a piaci trendek változása miatt fontos fenntartani és folyamatosan frissíteni a stratégiát a legjobb eredmények elérése érdekében. A hatékony linkmarketing által a weboldal nemcsak a keresőmotorokban magasabban rangsorolható, hanem az online jelenléted erősödik, és hozzájárul a szakmai hitelességedhez.

Linképítés árak és csomagok

Garantált kulcsszó helyezés javítás - Garantált PA, DA növekedés - Garantált fogalom növekedés

Havi 2 link

Ajánlott kis oldalaknak, kevés konkurencia mellett
25.000 Ft
havonta
Ezt választom

Havi 5 link

Induló oldal esetében erősebb kezdés, Közepes konkurencia mellet középtávon érezhető hatás
50.000 Ft
havonta
Ezt választom

Havi 10 link

Erős linkprofillal rendelkező oldalakra
Erős konkurencia esetén
100.000 Ft
havonta
Ezt választom

A linkek minden esetben:

  • releváns szövegkörnyezetben kerülnek elhelyezésre
  • legalább 1000 karakteres egyedi cikkben
  • Magyar és nemzetközi oldalakról vegyesen
  • DA 30-50 oldalak
  • 100% megbízható SPAM mentes oldalak
  • Indexelési garancia (ezt senki más nem garantálja Neked!)

Linképítés ajánlat kérés

Az űrlap kitöltése nem jár kötelezettséggel, csak a kapcsolat felvételére szolgál.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Nemzetközi linképítés

Sokan idegenkednek attól, hogy külföldi weboldalakról szerezzenek linket. A "szakértők" azt mondják, hogy ezek károsak, ráadásul a külföldi odalakról magyar weboldalra szerzett link amúgy sem ér semmit. Sajnos ellent kell, hogy mondjak és az a helyzet, hogy nemzetközi szinten sokkal, de sokkal több lehetőség van és olcsóbban sokkal jobb minőségű linkeket lehet szerezni. 

Ha megvizsgálunk olyan hazai oldalakat, amik a keresőoptimalizálásra évek óta komoly pénzeket költenek és ott vannak több ezer kereső kifejezésre a találati lista elején, nos ezeknek az oldalaknak a linkprofilját elemezve rá kell jönni, hogy bizony a legnagyobb hazai oldalak már évek óta építenek linket nemzetközi szinten is. Hát persze, a hazai piac kicsi és ha csak ott tudsz megjelenni, ahol a konkurencia is, akkor nem jutsz előrébb. Legyél jobb a konkurenciánál, segítek, hogyan!

Magadnak nehéz, én segítek!

Linket szerezni nagyon nehéz. Vendég blogolás, linkcsere, partner keresése, hasznos cikk elküldése a médiának? Ezt tanácsolják a guruk, csináljuk ezeket a technikákat, ez vezet eredményre. Aztán eltelik pár óra és nem jutsz sehova. Ez a valóságban nem megy! Órákig csak weboldalakat böngészel és keresgéled a lehetőségeket, hogy hol lehet megjelenni, aztán nincs eredmény. Ebben tudok neked segíteni! Leveszem a válladról a terhet és nemcsak, hogy megkeresem a releváns oldalakat, hanem intézem a cikk írást, megépítem a tökéletes linkeket az oldaladra, amivel előrébb jutsz és amik valóban értékesek.

Linképítés szerepe és fontossága

A linképítés nem csak a külső linkekre összpontosít, hanem a belső linkek fontosságát is felismeri. A megfelelően strukturált és szervezett belső linkrendszer nemcsak a felhasználói élményt javítja, hanem segít a keresőmotoroknak is a weboldal tartalmának értelmezésében és indexelésében. Ezért érdemes havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatással együtt igénybe venni. 

Linképítés elkezdése előtt érdemes a kulcsszó kutatást is elvégezni. 

Fontos megjegyezni, hogy a linkek építése nem csak a mennyiségről szól. A minőség, azaz az a tény, hogy a linkek releváns és megbízható forrásokból származnak, kulcsfontosságú. Túlzottan manipulatív vagy irreleváns linkek gyűjtése a Google büntetését vonhatja maga után.

 

Az oldal még erősen tezt verzió, éppen kialakítás alatt... ha van bármi észrevételed, azt kérlek oszd meg velem a hello@webeslaci.hu email címen. 
Köszi! :-D
pencillocationrocket